Головна > Новини > НОВОРІЧНЕ МЕНЮ ВІД ШЕФ-КУХАРЯ

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ ВІД ШЕФ-КУХАРЯ

25 грудня 2015 р. 11:36
Друзі!
Новий рік зовсім близько і ми запрошуємо Вас на святкування Новорічної ночі.

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ від шеф-кухаря.
Кількість їжі на 1 особу - 1,675 кг

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ:
Брускета з овочевою сальсою
Брускета з рікотою та слабосоленим лососем
Брускета з пармською шинкою та трюфельним маслом
Фруктове асорті (мандарин, виноград, ананас, яблуко)
Асорті італійських солінь (перець солодкий, оливки, цибуля запечена, помідор)
Асорті Карпачо (яловичина, лосось, помідори, буряк)

САЛАТИ:
Рікота під соусом Міраколі
Грильята під трюфельним соусом 
Цезар з лососем під йогуртово-гірчичним соусом

ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ:
Пиріг "Кіш Лорен" з грибами та беконом
Лазанья рибна

ГАРЯЧІ МЯСНІ ТА РИБНІ СТРАВИ:
Філе скумбрії гриль на картоплі-гратен під соусом "Лімончело"
Бокончіно в вишневому соусі

ГАРНІРИ:
Овочі гриль

ДЕСЕРТИ:
Профітролі
Маффин
Наполеон

НАПОЇ:
Шампанське
Горілка
Лимонад "Grigliata Italiana"
Вода Моршинська

Квитів залишилась обмежена кількість.

Запис за тел.: (044) 228 30 48;  050 355 09 72