Сет-меню «Антіпасті Grigliata» (закуски)
Вихід 1,5 кг.
З розрахунком на 10 персон.

Ковбаса Салямі Мілано, Копа, Шинка Пармська, Прошуто, сир Брі, сир Горгонзола, сир Пекоріно Романо, сир Моцарела Бебі, мед, грісіні, багет, сухарі, маслини, оливки, виноград, горіхи.

 

Ціна 1350 грн.

Сет-меню Салати

З розрахунком на 5-7  персон.

Вихід 1,8 кг.

  1. Салат “Капрезе” 600 г.
  2. Салат “Цезар” з куркою та беконом 600 г.
  3. Салат “Грецький” 600 гр.

Ціна 820 грн.

Сет-меню Гарячі закуски

Вихід страви 2кг

З розрахунком на 10 персон

  1. Пиріг Кіш Лорен з куркою -1кг.
  2. Пиріг Кіш Лорен з лососем -1кг

Ціна 1290грн

Сет-меню №4 ОСНОВНІ СТРАВИ РИБА

Вихід 1,5 кг.

З розрахунком на 5 персон

  1. Філе Лосося гриль 1 кг.
  2. Овочі цукіні гриль – 200 г.
  3. Овочі черрі гриль – 150 г.
  4. Чіабатта – 150 г.

Ціна : 2100 грн.

Сет-меню №5 ОСНОВНІ СТРАВИ ПТИЦЯ

Вихід 1,550кг

З розрахунком  на 5 персон

  1. Качка запечена з яблуками 500 г.
  2. Шашлички курячі 300 г.
  3. Перепілка на грилі в виноградному соусі 300 г.
  4. Картопля по-селянськи 200 г.
  5. Чіабатта 80 г.
  6. Цукіні гриль 120 г.
  7. Соус барбекю 50 г.

Ціна 980грн

Сет-меню №5 ОСНОВНІ СТРАВИ ЯЛОВИЧИНА

З розрахунком на 5 персон

Вихід  1,8 кг

  1. Ростбіф – 300 г.
  2. Шашлик з яловичини – 300 г.
  3. Каре телятини – 300 г.
  4. Овочі су-від – 400 г.
  5. Лаваш – 400 г.
  6. Соус барбекю- 100 г.

Ціна 1950 грн.

Сет-меню №6 ОСНОВНІ СТРАВИ СВИНИНА

Вихід 1,5 кг.

З розрахунком  на 5 персон

  1. Буженина  зі свинини 250г.
  2. Шашлик зі  свинини 300 г.
  3. Ковбаска Сальсічча 300 г.
  4. Картопля по селянськи 200 г.
  5. Перець на грилі 200 г.
  6. Соус барбекю 50 г.
  7. Спаржа тушкована в вершковому маслі 200 г.

Ціна 940 грн.

Сет-меню “Дитячий”

Вихід 5,290 кг.

З розрахунком  на 10 персон

  1. Чізбургер з картоплею фрі 10шт./750г.
  2. Курячі нагетси –  1кг.
  3. Кетчуп – 500 г.
  4. Міні-капрезе – 10 порцій
  5. Грісіні 300 г.
  6. Фруктовий стакан – 1кг.

Ціна 2350 грн.

Меню фіксоване на 10 персон Італійське

Вихід 8,05 кг.

  1. Сет- меню «Антіпасті Grigliata»  (закуски) – 1,5 кг.
  2. Салат «Грецький» – 600 г.
  3. Салат «Цезар з куркою та беконом» – 600 г.
  4. Салат «Капрезе» – 600 г.
  5. Пиріг Киш Лорен з лососем – 1 кг.
  6. Філе лосося гриль – 1 кг.
  7. Ростбіф – 1 кг.
  8. Картопля Арросто – 1 кг.
  9. Овочі гриль – 600 г.
  10. Лимонад класичний – 2 л.
  11. Хліб та грісіні – 400 г.
  12. Полуничний десерт «Пана-кота» – 2 кг.

 

Ціна – 7550 грн.

Меню фіксоване на 10 персон Україна

Вихід 10,150 кг

З розрахунком  на 10 персон

  1. Асорті домашнє м’ясне-1кг.
  2. Сирна тарілка-500г.
  3. Салат з лососем та сиром Філадельфія -1кг.
  4. Салат “Цезар” з куркою та беконом – 600г.
  5. Млинці з куркою – 1кг.
  6. Сом кларієвий – 1кг.
  7. Буженина зі свинини – 1кг.
  8. Картопля по-селянськи-1кг.
  9. Овочі су-від- 600 г.
  10. Узвар-2л.
  11. Хлібна корзина – 450 г.

Ціна 5800 грн