ТАНДИР В РЕСТОРАНІ «GRIGLIATA»
Весь процес приготування їжі відбувається за допомогою вугілля. Вони виробляють потужну тепловіддачу, що сприяє швидкій та рівномірної прожарювання продукту, тим самим зберігаючи соковитість страв.
Тандир меню в ресторані “Grigliata” має широке розмаїття приготування страв: соковиті свинячі ребра, шашлик свинячий і курячий, смачне каре телятини, медальйони з телятини, апетитні ковбаски власного приготування, різні види риби і морепродуктів. Як же смачно це звучить, але спробувавши Ви здивуєтеся ще більше. Ейфорія смакових рецепторів просто не залишить байдужим жодного з вас. Ми єдиний ресторан по трасі Київ-Одеса, який використовує піч тандир.
Багато гостей чомусь вважають, що мангал-меню передбачає собою приготування одних м’ясних страв. Це величезна помилка, так як для людей-вегетаріанців наші шеф-кухарі готують запечені овочі гриль. Та не тільки для них, а кожен з Вас може вибрати те, щоб він хотів бачити приготованим на своїй тарілці як запашний і смачного гарніру.
А Ви знали, що їжа, приготована на свіжому повітрі, тобто на мангалі не тільки смачна, а й корисна? Так, люди, які стежать за своїм харчуванням і калорійністю можуть спокійно замовляти даний вид приготування їжі. Якщо Ви до сих пір не вибрали місце, де зможете здивувати гостей або відзначити будь-майбутнє свято тоді ресторан “Grigliata” до ваших послуг.
Наші шеф-кухарі використовують виключно якісні та свіжі продукти. Ніякі напівфабрикати або заморожені продукти не використовуємо! Ми співпрацюємо з постачальниками, яким довіряємо як товарів, що поставляються.
Чому варто вибрати нас? Ресторан “Grigliata” пропонує:
- великий банкетний зал;
- велике меню нашої кухні;
- мальовнича територія;
- якісний сервіс;
- розважальна програма щотижня;
- доступна цінова політика;
- смачна кухня;
- дитячий майданчик;
- майстер-класи для ваших діток.